Vad är Aqua Gold?

Aqua Gold/Micro booster behandlingar återställa hudens hälsa och skönhet inifrån genom Microneedling med Super fina (tunnare än storleken på ditt hår) ihåliga 24-Karat guld nålar samt en patenterad skruv som levererar vald produkt in i huden.Det är en av de populär behandlingar hos oss på Shima Hudvårdsklinik.

Vad kan behandlas med Aqua Gold?

Med åren så försämras elastin och kollagen produktionen i huden, kvaliteten och utseendet på huden verkar torrare, mindre fast och rynkor bildas både av ålder och yttre påverkan. Vanligt är att kunder använder olika hud vårds produkter och traditionella ansiktsbehandlingar och då behandlas oftast bara själva ytan på huden för att hjälpa till med dessa förändringar.

Om Aqua Gold

Förbättra huden kvalitet

Vi på Shima Hudvårdsklinik rekommenderar att behandlingen alltid föregås av en konsultation

Man gör en blandning av olika produkter för att kunna hjälpa kunden på bästa sätt, som t.ex. blandning av ingredienser som återfuktar huden, reducerar porer, släta ut fina linjer samt fräsch och ökad lyster med vitamin cocktail.

Denna smärt fria behandling deponerar små mängder av tvär bunden hyaluronsyra under huden.

Hyaluronsyra booster, återfuktar huden inifrån och ger kunden minskande rynkor samt ökad lyster. Andra hud föryngrande ingredienser såsom antioxidanter, vitaminer, tillväxtfaktorer, och retinoler kan läggas till också. Behandlingen är smärtfri.

Hudens vätskebalans återställs, resultatet blir långvarig djup återfuktning, minskad porstorlek och naturligt strålande slät hud.

Vilka kunder man behandla med Aqua Gold booster?

Aqua Gold booster behandling kan användas för att förbättra huden kvalitet i ansiktet, tillsammans med alla solutsatta områden som hals, dekolletage och händer. Detta är en idealisk behandling för både åldrad hud, och förebyggande behandling för dem som ännu inte upplever de fulla effekterna av åldrande eller skadad hud av yttre påverkan som t.ex solen men letar efter ett sätt att stärka och stimulera huden.

Behandlingstid

45-50 minuter

Behandlingsområden

Ansikte, hals, dekolletage och kropp

Låt oss ta hand om din hud!

Mer om Aqua Gold

Primära behandlingsområden är ansikte, hals och dekolletage. Man börjar med att rengöra och definierar huden ordentligt. Man börjar med att gå över det tänkta området i mellan 2 till 3 minuter för att öppna upp huden och därefter slussas innehållet i ampullen in jämnt i hela huden med hjälp av det patenterade skruvsystemet. Man jobbar med överlappande tryck så man inte missar något när det är hela ansiktet som skall behandlas.

Nålarna går in 0,66 mm in i huden. Man går över området 2 till 3 gånger beroende på hur mycket det är att jobba med och man överlappar för att täcka så mycket som möjligt på det behandlade området.

Behandlingen tar ca.45 minuter. Efter behandlingen kan man uppleva att man blir röd och varm i huden. Kunden bör inte använda make up under det första dygnet och kunden skall använda återfuktande kräm för bäst resultat.

Effekt och varaktighet

Effektens från behandlingen varar olika från person till person. Faktorer som påverkar är ålder, biologi och hur väl man tar hand om sin hud. Resultat som fukt och lyster i huden tenderar att vara längre än resultatet på porernas storlek. Vanligtvis upplever man full effekt av Aqua Gold ca 14 dagar efter behandlingen. Vi rekommenderar att göra behandlingen med ungefär 3 – 5 månader mellanrum för att upprätthålla resultatet.

För bäst resultat är det rekommenderat att kunden gör underhålla behandlingar. Effekten märks redan efter den första behandlingen, men serumet effekt förstärks i ca. två veckor. Behandlingen Upprepas efter 3 till 5 månader.

Efter behandling:

 • Avstå från aktiv sol i 14 dagar

 • Den första dagen rekommenderas att inte använder smink eller tvättar ansiktet med starka medel.

 • Det rekommenderas inte att besöka bastu. bassäng, solarium eller idrotta under minst fem dagar.

 • Använd solskyddsmedel minst SPF 50

Kontraindikationer:

 • Cancer

 • Nerver, vårtor, papillom i behandlingsområdet

 • Blod Koagulationssjukdomar, blodsjukdomar

 • Akuta infektionssjukdomar

 • Graviditet och amning

 • Hudsjukdomar i det drabbade området (eksem, neurodermatit, psoriasis)

 • Bildandet av hypertrofiska och keloida ärr

 • Öppna sår och brännskador

 • Epilepsi

 • Allergi mot komponenter i produkten

 • Feber

 • Med försiktighet vid diabetes och herpes

 

Efter en Aqua Gold behandling skall man undvika kosmetiska eller laserbehandlingar i en månad. Har man redan gjort någon kosmetisk eller laserbehandling skall man inte göra en Auga Gold behandling förrän efter två veckor.

Varför Oss?

“Vi erbjuder en mängd olika behandlingar, anpassade till olika hudtyper och problem. Vi behandlar allt från rosacea och akne till mogen och livlös hud.

Det finns många olika typer av hudproblem. Det är därför viktigt att få rätt behandling som tar hänsyn till just dina behov. Även om man har en problemfri hud behöver det inte innebära att den är underhållsfri.

Våra hudterapeuter arbetar alltid resultatinriktat och skräddarsyr alla behandlingar utifrån önskemål och förutsättningar.”

– Shima Hudvård

Boka Tid

Boka konsultation eller behandling online och enkelt. Det tar minre än två minuter!

april 2024
mån
tis
ons
tor
fre
lör
sön
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1
2
3
4
5

Bli Uppringd

Ange ditt telefon nummer nedan så kontaktar vi dig snart. Våra telefontider är vardagar mellan 9-19 och helger 9-17.

7 + 15 =

Shima Hudvård