Gör det Permanent!

Generande hårväxt har länge varit ett problem för både kvinnor och män. Det finns många metoder för  hårborttagning men ett av problemen är att hårborttagningen ofta
bara är tillfällig.

Vilken metod använder vi?

Lotus diodlaser plus har Den senaste generationens halvledarteknik som heter VCSEL (Verical Cavity Surface Emitting Laser). Denna nya tekniken gör nu att diodlasern kan utföra snabbare , säkrare och mer komfortabla behandlingar än vad som tidigare varit möjligt.

Permanent Hårborttagning

Snabbare men smärtfri !

Behandlingen är smärtfri än andra traditionella hårborttagningsmetoder tack vare en kyld munstycke som kyler huden ner under behandlingen för en skonsam hårborttagning.

Lotus diodlaser är den enda maskinen som kan kyla ner huden så pass effektivt.
Resultatet är dokumenterat mycket gott med en långvarig effekt permanent. Vi kan även köra på solad hud. Alla hud och hårtyper.Det är en av de populär behandlingar hos oss på Shima Hudvårdsklinik.

Det är viktigaste att vi tänker på det att människan har flera miljoner hår anlag på kroppen och hårstråna sitter på olika djup på olika kroppsdelar. Alla växer inte på samma gång och vissa hårstrån ligger vilande hela sin livstid. Håret går igenom en hårväxt cykel som består av växtfas, vilofas samt övergångsfas och det är i växtfasen som hårsäckarna med sina hår anlag i förstörs under en hårborttagningsbehandling.

 

Hur många behandlingar behövs och vad är intervallet mellan dessa
behandlingar?

 

Antalet behandlingar brukar normalt ligga på minst 6 stycken och vanligast med 4-8 veckors intervall men det är en mängd olika faktorer som kan påverka hur många behandlingar som behövs och hur lång tid som ska ha gått emellan behandlingarna.

Ibland kan det behövas fler och ibland färre behandlingar än vad regeln säger. Det som kan påverka antalet behandlingar är till exempel vilken kroppsdel som ska behandlas, etnisk härkomst, hårets tjocklek, och hårets täthet.

På de flesta ställen på kroppen är 20-30% av hårstråna i växtfas och det är dessa hårsäckar som förstörs vid hårborttagning behandlingen. Det hårstrån som är i aktiv fas faller av ca 2 veckor efter hårborttagning behandlingen men där växer det upp nya strån, som varit i vilofas, efter 1-2 månader och det är då dags för en ny behandling.

Behandlingstid

20-80 minuter

Behandlingsområden

Ansikte, hals, dekolletage och kropp

Effektiv mot

hårväxt

Rekommenderas

4-8 veckor

Låt oss ta hand om din hud!

Viktigt att tänka på

Man kan med fördel ha rakat eller klippt området man vill ha behandlat innan besöket men det är viktigt att man inte har vaxat, plockat, trådat eller använt hårborttagningskrämer 4 veckor före behandlingen. Man ska inte heller ha solat på 4 veckor före behandling, vare sig ute eller i solarium. Inte heller ha använt brun utan sol-produkter eller soldusch.

Likaså bör man avstå från solning 4 veckor efter behandling.

Fördelar – Egenskaper:
Lotus diodlaser plus gör det möjligt för ljuset att tränga djupare in i huden och är säkrare än andra lasrar eftersom det kan undvika melanin pigment huden epidermis.
Vi kan använda den för permanent hårborttagning av alla färg hår på alla 6 hud typer, inklusive solad hud.
Lotus diodlaser plus ger snabba repetitionshastigheter på upp till 10 Hz (10 pulser per sekund) med i – rörelse behandling, snabbhårborttagning för stort
behandlingsområdet. Ett inbyggt kylteknik. Med en kraft på 4000W och möjlighet att välja en energi styrka mellan 2-80J/CM är detta en av marknadens absolut mest
kraftfulla diodlaser. Diodlaser kan sammanfattas som den optimala behandlingsmetoden för hårborttagning. Det finns ingen annan utrustning som kan få
ner så mycket energi till hårsäcken utan att orsaka brännskador.

Det är viktigt att du informerar oss om du tar mediciner, men att du också samråder med din läkare inför behandlingen.
kontraindikationer:
– Allvarlig diabetes
– Högt blodtryck
– Epilepsi
– Pacemaker
– Cancer
– Herpes

Varför Oss?

“Vi erbjuder en mängd olika behandlingar, anpassade till olika hudtyper och problem. Vi behandlar allt från rosacea och akne till mogen och livlös hud.

Det finns många olika typer av hudproblem. Det är därför viktigt att få rätt behandling som tar hänsyn till just dina behov. Även om man har en problemfri hud behöver det inte innebära att den är underhållsfri.

Våra hudterapeuter arbetar alltid resultatinriktat och skräddarsyr alla behandlingar utifrån önskemål och förutsättningar.”

– Shima Hudvård

Boka Tid

Boka konsultation eller behandling online och enkelt. Det tar minre än två minuter!

juni 2024
mån
tis
ons
tor
fre
lör
sön
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Bli Uppringd

Ange ditt telefon nummer nedan så kontaktar vi dig snart. Våra telefontider är vardagar mellan 9-19 och helger 9-17.

8 + 12 =

Shima Hudvård