Vad är Tandblekning?

Tandblekning är precis som namnet avslöjar en blekning av dina tänder. Anledning vi bleker våra tänder är för att bli av med missfärgningar, vi bleker tänder med plasmaljus. Något som är skonsamt för tänderna och du slipper oftas ilningar och isningar i tänderna.

Hur blir resultatet?

Resultat brukar bli likvärdigt med den metod som tandläkare använder sig av. Vid tandblekningen styrks en blekningsgel ut på dina tänder som sedan aktiveras av ett plasmaljus. Ett skyddande material kommer att täcka tandköttet, eftersom Gelen appliceras på tänderna och det måste förbli på tänderna i 10 minuter. Då kommer den att tas bort. 

Tandblekning

Snabb och Effektiv

Vi på Shima Hudvårdsklinik rekommenderar att behandlingen alltid föregås av en konsultation. Tandblekning är en av de populär behandlingar hos oss.

En snabb och effektiv metod för att få vitare tänder utan stor obehag och man får upp till några nyanser vitare tänder endast ett behandlingstillfälle på 60 minuter behövs för att få ett tydligt resultat och märkbart vitare tänder. För att bibehålla och ytterligare bleka dina tänder kan du återkomma på en uppfräschande tandblekning. Beroende på dina tandhälsa och ursprungsfärg kan resultatet vid en tandblekning variera. Har du tandsten karies rekommenderar vi att du går till en tandläkare och tar bort det innan behandling. En del kunder nöjer sig med en blekning medan andra kunder väljer att göra två för att vara helt nöjda med sitt resultat.

Behandlingstid

60 minuter

Behandlingsområden

Tänder

Effektiv mot

Tandsten och färg på tänder

Rekommenderas

3 – 4 gånger

Låt oss ta hand om din hud!

Mer om Tandblekning

 

Vita tänder är något de flesta av oss önskar men få av oss har naturligt. Medicinering, kosthållning och åldrande är några av de orsaker som bidrar till att våra tänder gulnar med åren.

En tandblekning ger oftas inte bara vitare tänder och ett vackrare leende utan även en bättre självkänsla. Att skratta och le är en viktig del av ett hälsosamt liv!

Man ska undvika färgade mat, rödvin snus, cigaretter, kaffe, te i upp till två dygn. Men kan man äta och dricka en timme efter behandlingen.

Effekten av tandblekning är inte permanent och den vara mellan några månader till några år. Hur länge resultatet håller beror mer på individen. Generellt, om man borstar tänderna regelbundet och är försiktiga med kaffe, rökning, snus kan effekten vara upp till några år.

Hur bra resultat man får varierar från person till person beroende på vilken genetisk färg man har.

Kontraindikationer

. Gravida

. Om du är sjuk

. Försvagat immunförsvar

Varför Oss?

“Vi erbjuder en mängd olika behandlingar, anpassade till olika hudtyper och problem. Vi behandlar allt från rosacea och akne till mogen och livlös hud.

Det finns många olika typer av hudproblem. Det är därför viktigt att få rätt behandling som tar hänsyn till just dina behov. Även om man har en problemfri hud behöver det inte innebära att den är underhållsfri.

Våra hudterapeuter arbetar alltid resultatinriktat och skräddarsyr alla behandlingar utifrån önskemål och förutsättningar.”

– Shima Hudvård

Boka Tid

Boka konsultation eller behandling online och enkelt. Det tar minre än två minuter!

maj 2024
mån
tis
ons
tor
fre
lör
sön
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2

Bli Uppringd

Ange ditt telefon nummer nedan så kontaktar vi dig snart. Våra telefontider är vardagar mellan 9-19 och helger 9-17.

10 + 4 =

Shima Hudvård