Klassisk Ansiktsbehandling

En klassisk ansiktsbehandling är en av de vanligaste behandlingarna hos oss på Shima Hudvårdsklinik. Ansikts Behandlingens fördelar, förutom att den är skön och avslappnande, är att den ger dig en friskare och renare hud.

Endast En Behandling!

En fördel med ansiktsbehandlingen är att man märker resultat efter endast en behandling. Men för att uppnå optimalt och mer bestående resultat av behandlingen ska du göra den regelbundet. Rådgör med din terapeut hur ofta du bör gå!

Klassisk Ansiktsbehandling

Slappna av och få en ren och fräsch hud

Vi på Shima Hudvårdsklinik rekommenderar att behandlingen alltid föregås av en konsultation

Efter rengöring görs en enkel hudanalys för att avgöra vilken hudtyp du har. Din hudtyp är inte konstant utan snarare en signal om att din hud har ett behov, och det är i högsta grad något som du kan påverka.

Samtliga ansiktsbehandlingar skräddarsys med produkter som är anpassade efter dina behov och önskemål.

En vanlig klassisk ansiktsbehandling tar 60 minuter att utföra. Huvudmomenten i behandlingen är rengöring, djuprengöring, porrengöring, lätt brynformning, massage, mask, serum och  en kräm.

Kontraindikationer:

  • Infekterad / Inflammerad hud, öppna sår, hudskada, ögoninflammation
  • Furunklar / Karbunklar
  • Svullna lymfknutor, feber
  • Perioral dermatit
  • Solbränd hud med rodnad
  • Nyopererad
  • Fillers/ Botox 2 veckor

Behandlingstid

60 minuter

Behandlingsområden

Ansikte

Låt oss ta hand om din hud!

Avancerade Behandlingar

Ansiktsmassage

En Ansiktsmassagen är en av de vanligaste behandlingar hos oss  på Shima Hudvårdsklinik som vi fokuserar på avslappning med en snabb rengöring, massage, ansiktsvatten och kräm. En ansiktsmassage tar 30 minuter att utföra.

Ryggbehandling:

En Rygg Behandlingen är en Välgörande behandling med skön massage. Efter rengöring görs en enkel hudanalys för att avgöra vilken typ av behov din rygg har. Efter det görs en djuprengöring, porrengöring, massage, mask och en kräm. En ryggbehandling tar 60 minuter att utföra.

Våra avancerade ansiktsbehandlingar passar bra till dig som tidigare har gjort en klassisk ansiktsbehandling, och som vet vad din hud är i behov av. Den avancerade ansiktsbehandlingen fokusar nämligen på ett specifikt problem såsom förbättring av pigmenterad hud, att skapa lyster, borttagning av akneärr eller en föryngrande och uppstramande effekt. Samtliga ansiktsbehandlingar skräddarsys med produkter som är anpassade efter dina behov och önskemål.

Varför Oss?

“Vi erbjuder en mängd olika behandlingar, anpassade till olika hudtyper och problem. Vi behandlar allt från rosacea och akne till mogen och livlös hud.

Det finns många olika typer av hudproblem. Det är därför viktigt att få rätt behandling som tar hänsyn till just dina behov. Även om man har en problemfri hud behöver det inte innebära att den är underhållsfri.

Våra hudterapeuter arbetar alltid resultatinriktat och skräddarsyr alla behandlingar utifrån önskemål och förutsättningar.”

– Shima Hudvård

Boka Tid

Boka konsultation eller behandling online och enkelt. Det tar minre än två minuter!

maj 2024
mån
tis
ons
tor
fre
lör
sön
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2

Bli Uppringd

Ange ditt telefon nummer nedan så kontaktar vi dig snart. Våra telefontider är vardagar mellan 9-19 och helger 9-17.

5 + 12 =

Shima Hudvård