Om Oss

Vi tar hand om dig och ser till att du får ut det bästa av behandlingen.

Ring oss

018 40 40 73

Adress

Tegnérgatan 38 A, Uppsala

Maila oss

info@shimahudvard.se

Välkommen till oss på Shima Hudvård!

Mitt namn är Shima, jag är auktoriserad hudterapeut och utbildade laser terapeut med många års arbetslivs erfarenhet. I min klinik behandlas du alltid av diplomerade terapeuter. Jag är tacksamma att du väljer mig som din terapeut, det ska jag visa genom att du alltid kommer vilja komma tillbaks.

Certifikat lotus Diodlaser,
Certifikat Aqua Gold,
Certifikat Plaxpot,
Certifikat +Stayve BB Glow,
Certifikat Kosmetisk PRP ( Platelet Rich plasma),
Certifikat tandblekning,
Certifikat Miconeedling och
Certifikat NCTF Micro-Pen, Peeling& skin perfusion Hudvård

Hos mig står du, ditt utseende och dina behov i centrum. Jag erbjuder dig behandlingar ur ett socialt, psykologiskt, estetiskt och medicinskt helhetsperspektiv som jag anpassar till dina önskemål och behov. Jag har med min kompetens och erfarenhet utarbetat min egen metod. Jag erbjuder dig ett omfattande planeringsverktyg inför dina behandlingar som garanterar dig både yttre och inre skönhet med naturlighet som ledord.

 

Jag är medlem i SHR (sveriges hudterapeuters riksorganisation) och CIDESCO (den största internationella organisationen för hudterapeuter).

SHR är en rikstäckande branschorganisation som arbetar för att höja och vidmakthålla kompetensen och kvalitetsnivån inom hudvårdsyrket.

CIDESCO säkerställer utbildningars och salongers kvalitet och examen finns översatt på 22 språk. Examen görs lika över hela världen för att nå en uniform standard inom yrket.

Gratis Konsultation?

Boka online och få gratis konsultation om din behandling

Vi på Shima hudvård erbjuder alltid gratis hudkonsultation. Under hudkonsultationen får du veta vilken hudtyp du har, vilken typ av behandling samt vilka hudvårdsprodukter som passar bäst för dig.

Kontakta Shima hudvård redan idag för att boka en tid för din kostnadsfria hudanalysen eller boka en tid direkt över internet med vårt bokningssystem.

Kontakta oss idag
eller boka en tid online

2 + 13 =

Shima Hudvård