Villkor

Välkommen till Shima Hudvårdskliniks webbshop! Nedan finner du våra villkor som gäller för användningen av vår webbshop och eventuella köp av skönhetsprodukter och bokningar av behandlingar. Genom att använda vår webbshop och genomföra en beställning eller bokning godkänner du att du har läst och accepterar följande villkor.

  1. Företagsinformation Shima Hudvårdsklinik Organisationsnummer: 8301246727 E-post: info@shimahudvard.se Telefonnummer: 018404073
  2. Köp av skönhetsprodukter 2.1 Produkter som säljs i vår webbshop är av hög kvalitet och noggrant utvalda för att passa olika hudtyper och behov. Vi strävar efter att tillhandahålla korrekt information och produktbeskrivningar, men vi kan inte garantera att all information är helt korrekt eller att färgåtergivningen på bilder är exakt. 2.2 Varje produkt som skickas från oss genomgår noggrann kvalitetskontroll innan den levereras till dig. Om du märker att en produkt är skadad eller defekt när du mottar den, vänligen kontakta oss inom 48 timmar efter leverans för att rapportera problemet. 2.3 Produkter som har använts eller öppnats kan inte returneras av hygieniska skäl och för att säkerställa produktens integritet. Endast oanvända och obrutna produkter kan returneras enligt nedanstående regler.
  3. Ångerrätt och returer 3.1 Om du ångrar ditt köp av en produkt, har du rätt att återlämna den inom 14 dagar från det att du mottog den. Ångerrätten gäller endast för oanvända och obrutna produkter. 3.2 För att utnyttja ångerrätten, vänligen kontakta oss via e-post på info@shimahudvard.se och meddela att du önskar returnera en produkt. Vi kommer att ge dig vidare instruktioner om hur du ska genomföra returen. 3.3 Kunden står för kostnaderna för returfrakten vid återlämning av produkter. Vi rekommenderar att du skickar produkterna med spårbar fraktmetod för att undvika eventuella förlorade försändelser. 3.4 Vid retur av produkter som har godkänts och mottagits av oss i obrutet skick kommer vi att återbetala det belopp du betalat för produkten inom 14 dagar från det att vi mottagit produkten. Återbetalningen kommer att ske med samma betalningsmetod som användes vid köpet. 3.5 Vid retur av produkter har du ansvaret att förpacka dem ordentligt för att undvika eventuella skador under returtransporten. Om en produkt returneras i skadat skick på grund av bristfällig förpackning kan det leda till att returen inte godkänns.
  4. Bokningar av behandlingar 4.1 För bokningar av behandlingar i vår klinik via webbshopen gäller samma villkor som för produkter. Du har rätt att avboka eller ändra din bokning utan kostnad upp till 24 timmar före avtalad tid. 4.2 Vid avbokning eller ändring av en bokning mindre än 24 timmar före avtalad tid kommer en avgift på 50% av behandlingskostnaden att debiteras. 4.3 Vid uteblivet besök utan att ha avbokat eller ändrat bokningen kommer en avgift på 100% av behandlingskostnaden att debiteras.
  5. Personuppgifter och integritet 5.1 För att kunna genomföra ditt köp eller bokning behöver vi samla in viss personlig information från dig. Vi behandlar dina personuppgifter enligt gällande lagstiftning och vår integritetspolicy. Genom att använda vår webbshop och lämna dina personuppgifter samtycker du till vår behandling av dina uppgifter i enlighet med vår integritetspolicy.
  6. Force Majeure 6.1 Shima Hudvårdsklinik ska inte vara ansvarig för eventuella förseningar, felaktig leverans eller andra brister som beror på omständigheter utanför vår kontroll, inklusive men inte begränsat till strejk, arbetskonflikt, krig, naturkatastrof, teknisk störning eller fel från tredje part, eller andra liknande händelser.
  7. Ändringar av villkoren 7.1 Shima Hudvårdsklinik förbehåller sig rätten att när som helst ändra dessa villkor. Eventuella ändringar kommer att publiceras på vår webbplats och träder i kraft omedelbart efter publiceringen.

Om du har några frågor angående våra villkor är du välkommen att kontakta oss på info@shimahudvard.se eller ringa oss på 018404073. Vi strävar efter att tillhandahålla en högkvalitativ och tillfredsställande köpupplevelse för våra kunder. Tack för att du handlar hos Shima Hudvårdsklinik!

Shima Hudvård